Latest | New Movies

IMPORTANT!! ATTENTION. PLEASE TAKE NOTE!!

Tutorial video for download movies in this blog. Hope this could help for newbie



AND FOR ADF.LY JUST SKIP THE ADS AT THE TOP RIGHT!!


NOTE!! - SORRY, MY HOTFILE ACCOUNT JUST HAS BEEN DELETED BECAUSE OF COPYRIGHT MATERIAL.

SORRY, DUCKLOAD NO LONGER ACCESSIBLE DUE ADMIN GOT ARRESTED.

FOR FILESERVE (MALAYSIA USERS) PLEASE CHANGE UR DNS 1ST TO DOWNLOAD
- CLICK HERE TO SEE HOW -


- CLICK HERE TO GO TO BUY ONLINE PAGE -



15 JUNE 2011 - KiMz -

Friday, September 17, 2010

Nak Balik Raya (2010) SDTVRip - DiMENSi



- CLICK HERE TO VIEW SCREENSHOTS -



Plot:
Hari raya hari mulia. Balik kampung sudah merupakan satu tradisi masyarakat Malaysia. Begitu juga dengan Burhanuddin. Burhanuddin benar-benar ingin balik ke kampung. Dah lama sangat rasanya dia memperhambakan diri di Kuala Lumpur. Kereta Proton Saga tahun 1992 telah diservis, beg pakaian semuanya sudah lengkap. Wang saku, duit nak bagi pada anak-anak buahnya, duit nak bagi dekat ayah dan mak dan paling penting hadiah istimewa untuk orang tersayang, iaitu Roziah sudah disediakan. Burhanuddin benar-benar dalam keadaan “tip-top” untuk balik kampung. Maka berlakulah adegan-adegan yang melucukan tatkala Burhanuddin mengharungi pelbagai dugaan untuk sampai ke kampungnya..




Part 1 | Part 2 | Part 3



English subtitles : No (Not Included)




Password: No Password

4 comments:

yg nie dh mati dh..

acc ak kene delete..

kalau ko nampak je link hotfile terus skip :D

ko pilih fileserve atau filesonic jew..

care nak download die tengok kat atas sekali ak dh bwt video tutorial untuk mendownload :)

kenapa da lama tak update cerita?..

sory tgh sebuk skit :)

nanti sy akan upload jugak :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More